Conjunt d’escalfadors elèctrics

Conjunt d’escalfadors elèctrics

[rt_image_carousel images=”8936,8996,8989,8993″ carousel_layout=”1″ tablet_layout=”1″ mobile_layout=”1″ crop=”false” nav=”true” dots=”false” autoplay=”false” links=”image” lightbox=”false” loop=”false”]

Conjunt d’escalfadors elèctrics molt similar a la majoria d’equips especials que fabriquem, bàsicament la seva funció és escalfar el fuel-oïl que circula en les canonades i tancs, però les seves dimensions i acabats fan que es distingeixi de la resta.

Es tracta d’un projecte amb destinació a una futura planta de formigó situada a Sud Àfrica.

Està compost per cinc equips, quatre bescanviadors de calor elèctrics i un escalfador de succió elèctric.
Aquest últim, muntat en un tanc d’emmagatzematge de fuel-oïl pesat, la seva funció alhora de succionar, és incrementar la temperatura en el moment que la bomba aspira el fluid fora del tanc, amb l’objectiu de donar-li més lleugeresa per al seu transport.

Aquest escalfador indirecte de 156kW, està format per elements calefactors individuals recambiables per a un ràpid manteniment, evitant haver de buidar el tanc en cas de manteniment o reposició de les resistències.

La resta d’equips, són escalfadors de circulació elèctrics que abasten àmplies potències des de 100kW fins a 1.136kW, tots ells incorporen mesuradors de temperatura i manòmetres de pressió per a regular el sistema de calefacció.