Destí Planta Dessalinitzadora a Orient Mitjà

Destí Planta Dessalinitzadora a Orient Mitjà

desalinizadora

Destí a una Planta Dessalinitzadora d’aigua en territori Asiàtic, el nostre últim projecte per a lliurar abans de vacances.
Està format per un total de deu equips escalfadors amb resistències intercanviables d’entre 4 i 90 kW, que s’instal·laran en grans dipòsits, compta també amb diverses bandes calefactores per a ús extern en dipòsits i canonades.
Se subministren juntament amb els seus quadres de control i regulació, que incorporen reguladors i limitadors de temperatura, seguretat activa i control local remot mitjançant comunicacions DCS (Distributed Control System). Un sistema de control aplicat a processos industrials complexos en les grans indústries com a petroquímiques, metal·lúrgiques, centrals de generació, plantes de tractament d’aigües, entre altres.
Els primers DCS daten de 1975 i controlaven processos de fins a 5000 senyals. Les capacitats actuals d’un DCS poden arribar fins a les 250.000 senyals.

Els equips s’envien provats sota les proves FAT (Factory Acceptance Test), presenciades i validades per un organisme notificat indicat pel nostre client. L’objectiu d’aquestes proves i inspeccions és assegurar i verificar el correcte funcionament i el compliment de l’especificació i requisits tècnics que va originar la fabricació, mitjançant aparells i instruments calibrats, i normatives oficials.