Emotiva festa 75è aniversari

Emotiva festa 75è aniversari

[rt_image_carousel images=”7237,7234,7231,7228″ carousel_layout=”1″ tablet_layout=”1″ mobile_layout=”1″ crop=”false” nav=”true” dots=”false” autoplay=”false” links=”image” lightbox=”false” loop=”false”]

Avui ha tingut lloc una emotiva festa de celebració del 75è aniversari de l’empresa.
Amb aquestes paraules d’agraïment ha començat l’espectacle: autoritats, familiars, amics, enginyers, directius, dissenyadors, administratius, informàtics, treballadors, equip de dones i d’homes que feu el dia a dia de l’empresa: Benvinguts a la festa del 75è aniversari d’Industrias  Electricas Soler.

També a tots els que heu fet possible que aquest dia fos especial, a la família Campassol pel seu fantàstic càtering, a Martín Ramiro i el seu equip per capturar els moments més simbòlics de l’esdeveniment i als Comediants per fer de la festa un creatiu recorregut per tota la trajectòria de l’empresa.
També molt contents d’haver rebut la visita del Vicepresident de la Generalitat el Sr. Pere Aragonès i de l’alcaldessa de Canet de Mar, la Sra. Blanca Arbell.

Ara continuar dibuixant el futur, innovant i aprenent de tot els que ens envolta. Treballant fort com fins ara, i d’aquí a 25 anys celebrar el centenari de la IES.

Salut i bona feina.

Vídeo que recull els millors moments de la celebració.