La sèrie P50 ara amb certificació UL

La sèrie P50 ara amb certificació UL

La sèrie P50 ara amb certificació UL, sinònim de seguretat i qualitat del producte.

Els dispositius lluminosos i acústics de la gamma P50 estan dissenyats per a l’automatització de quadres elèctrics d’alta gamma. Es basen en tecnologia multicanal que permet diferents nivells d’alarma a través de contactes elèctrics independents.
El pilot lluminós és una guia fàcil ja que indica l’estat de la maquinària i l’indicador acústic disposa de diferents efectes d’alarma i so, des de llum fixa fins a efecte aleatori.
Disponible també la versió RGB multicolor, amb o sense acústica, que permet disposar de tots els colors en un sol dispositiu. Aquestes versions són especialment adequades per a processos d’automatització, ja que poden detectar el canvi d’estat de la màquina.

Que certifica la UL? La certificació UL (Underwriters Laboratories Inc.) certifica el compliment dels productes elèctrics i electrònics amb les normes de seguretat vigents als Estats Units i el Canadà i certifica la idoneïtat del producte en relació amb els riscos potencials d’incendi, descàrrega elèctrica i perills mecànics.