Senyalització ICAO per al pont de Rande

Senyalització ICAO per al pont de Rande

[rt_image_carousel images=”8594,8600,8597″ carousel_layout=”1″ tablet_layout=”1″ mobile_layout=”1″ img_width=”300″ crop=”false” nav=”true” dots=”false” autoplay=”false” links=”image” lightbox=”false” loop=”false”]

Després de diversos mesos de projecte, ja llueixen les balises d’obstrucció (ICAO) en el pont de Rande.

IES ha venut un sistema compost per 16 balises de mitja intensitat tipus AC i tipus C i panells de control de la marca LUX SOLAR, per a poder adequar correctament les instal·lacions del Pont de Rande (Vigo), sobre la base dels requeriments de servituds aeronàutiques de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA). Un pont, que en el moment de la seva inauguració 1978, va ser el pont tibat de major longitud del món.

Aquestes balises d’obstrucció o també denominades balises de senyalització per a obstacles aeris, són necessàries d’acord amb normatives internacionals (ICAO/*FAA) per a la correcta visibilitat de ponts i altres obstacles de gran altura situats en zones de servituds aeronàutiques (proximitats de l’aeroport o aeròdrom). En aquest cas era necessària aquesta actualització atès que les balises anteriors mancaven de la intensitat suficient i el Pont de Rande és una estructura de molta altura que es troba molt prop de l’aeroport de Peinador. Aquest projecte de senyalització ICAO és fins avui un dels més importants a nivell nacional quant a ponts es refereix.

IES, com a especialista i referent en la venda de solucions i productes de Seguretat Industrial, inclou en el seu catàleg un complet ventall de sistemes concordes a la normativa ICAO/*FAA per a senyalització aèria, i també solucions concordes a la normativa IALA per a senyalització marítima, treballant al costat dels millors proveïdors internacionals i estant sempre a la disposició dels nostres clients per a assessorar-los en els seus projectes.