Descarbonització destí Nord Europa | Sector Logístic

Projecte de Descarbonització destí Nord d’Europa

Noruega_IES-(22)

Disseny i producció d’equips de calor elèctric per a una terminal de càrrega marítima

Hem dissenyat i produït dos bescanviadors de calor elèctrics dobles, DN250 amb 550 kW cadascun. Incloent armari de control per tiristor i instal·lat dins d’un contenidor de 20” amb bomba d’extracció inclosa.

Aquestes dues unitats completes estan llestes per a ser utilitzades en una terminal de càrrega, escalfant glicol/aigua per a facilitar el trasllat del líquid des dels tancs d’emmagatzematge fins als vaixells de càrrega.

El nostre equip ha completat satisfactòriament les proves FAT per a un nou projecte de solucions de calor industrial, dirigit a descarbonitzar un procés industrial en el nord d’Europa.

Sector:
Logístic
Requerimients:
El client necessitava una solució eficient i sostenible per a l'escalfament de glicol/aigua en els seus tancs d'emmagatzematge, que després es transfereix a vaixells de càrrega.
Anteriorment, aquest procés es realitzava utilitzant combustibles fòssils, la qual cosa resultava poc eficient i perjudicial per al medi ambient.
Solucions:
Per a complir amb els requeriments del client, dissenyem i produïm dos bescanviadors de calor elèctrics dobles, amb brides DN250 i una potència de 550 kW cadascun.
A més, incloem un armari de control a tiristors per a una regulació precisa de la potència.
Tot el sistema, juntament amb una bomba d'extracció, es va instal·lar en dos contenidors de 20” per al seu lliurament clau en mà.
Resultat:
La solució completa ja està instal·lada en una terminal de càrrega en el nord d'Europa, llista per a facilitar el transvasament de glicol/aigua des dels tancs d'emmagatzematge fins als vaixells de càrrega.
Aquesta nova implementació busca reduir les emissions de CO₂ a l'atmosfera substituint els combustibles fòssils, la qual cosa elimina la major part de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle i millora l'eficiència del procés.
Aquest projecte no sols descarbonitza el procés del client, sinó que també contribueix a un entorn més net i sostenible.
Notícies relacionades:

Galeria del projecte d’enginyeria

Necessites una solució a mida?
T’ajudem

Envia’ns la informació i ens posarem en contacte al més aviat possible.

  Nom *

  Telèfon

  Email *

  Empresa *

  Càrrec *

  País *

  Sector

  Missatge

  He llegit, entenc i accepto la política de privacitat