Hörmann | Sector Evacuació

Sistema d’avís a la població per risc químic

03 SEPA

Sistema d’avís a la població per risc químic

IES porta des de 2018 subministrant a través del seu client Prointega, una trentena de sirenes i diversos centres de control de la seva marca exclusiva Hörmann per a una desena d’empreses privades situades dins de la regió industrial de Seveso.

Les potents sirenes de Hörmann, que poden aconseguir fins a diversos quilòmetres de cobertura acústica, tenen com a objectiu el reforçar el sistema d’avisos i aconseguir una alerta ràpida i immediata en cas d’un accident greu que pugui afectar l’exterior de l’establiment industrial.

En diverses ocasions s’han realitzat simulacres d’avís d’aquestes sirenes (l’últim al febrer de 2022 en la planta de Fertiberia), amb repercussió en els mitjans de comunicació i amb l’única fi de familiaritzar a les persones amb aquests sons i donar a conèixer les accions a realitzar en cas d’emergència.

Requeriments:
Potents sirenes que poden aconseguir fins a diversos quilòmetres de cobertura acústica i com a objectiu reforçar el sistema d'avís i aconseguir una alerta ràpida i immediata en cas d'un accident greu que pugui afectar l'exterior de l'establiment industrial.
Solucions:
Sirenes de la gamma ECN-D, amb potències de fins a 3000W i rendiments de fins a 152,5 dBA a 1 metre, amplificació digital classe D de gran eficiència, bateries amb autonomia de fins a 7 dies i activació a plena potència de fins a 30 minuts, difusors d'alumini molt resistents i duradors, complet frontal de comunicacions model MCE instal·lat en diverses sales de control, comunicacions redundants LAN, GPRS i RÀDIO, avís i activació local i remota, centre de control mòbil per a vehicles, PC amb programari CCCS i consola RCS, etc.
Resultat:
IES com a especialista en aquest segment, ha facilitat al nostre client Prointega un assessorament complet tècnic-comercial pre i postvenda, facilitant tots els documents necessaris i requerits com ara, estudis de cobertura acústica, certificats i proposta econòmica, sempre amb la finalitat de participar en el disseny de la més òptima solució.
Sobre el Client:
Prointega Enginyeria, són experts en auscultació, automatització de preses i sistemes d'alerta, compte en l'actualitat amb enginyers, tècnics i instal·ladors en camp en els seus diferents departaments. Disposa de consultoria per a la redacció de projectes i per a donar solucions a mesura dels seus clients. En l'actualitat compta amb més de 70 sirenes Hörmann instal·lades, així com 10 centres de control.

Aquest projecte de millora del sistema d'avís a la població per risc químic, ha estat en tot moment coordinat amb el Servei d'Emergències del Principat d'Astúries gràcies a l'acord signat entre aquesta entitat i les empreses ArcelorMittal, DuPont Astúries, Asturiana de Zinc, Galp Distribució Oil España, Petrolis Asturians, Repsol i Fertiberia, entre altres.
Notícies relacionades:

Galeria del projecte d’enginyeria

Necessites una solució a mida?
T’ajudem

Envia’ns la informació i ens posarem en contacte al més aviat possible.

  Nom *

  Telèfon

  Email *

  Empresa *

  Càrrec *

  País *

  Sector

  Missatge

  He llegit, entenc i accepto la política de privacitat