Metka | Sector Oil&Gas

Central elèctrica de cicle simple de 740MW en el desert de Tobruk, Líbia.

_base_estudi_galeria-13

Central elèctrica de cicle simple de 740MW en el desert de Tobruk, Líbia.

IES Soler s’ha encarregat del disseny i càlcul d’equips d’escalfament de fuel líquid per a la planta TOBRUK OPEN CYCLE POWER PLANT en Tobruk, Líbia del Nord, projecte en el qual l’empresa METKA realitza l’enginyeria. Aquesta planta és capaç d’operar amb gas natural o combustible destil·lat i la seva potència total és de 740MW.
IES Soler ha dissenyat i fabricat escalfadors per a combustible líquid amb l’objectiu d’alimentar 4 turbines GT13E2 de General Electric.

Els equips subministrats han estat:
∙ 4 Bescanviadors de Calor elèctric ATEX de 320kW 3-400VAC
∙ 2 Contenidors de 20” amb 2 armaris de control dins de cadascun dels contenidors.

Sector:
Oil&Gas
Requeriments:
1. La planta reuneix una sèrie de condicions climàtiques extremes, en estar situada en un desert.

2. Existeix la necessitat d'optimitzar el consum elèctric de la planta, assegurant la seguretat, durabilitat i fiabilitat dels equips.
Solució:
1 - Bescanviador de calor elèctric que sigui capaç de suportar les condicions climàtiques del desert. Un sistema de regulació de potència i control, instal·lat dins d'un contenidor de 20” climatitzat i adequat com a sala de control a través de la instal·lació de l'aire condicionat, detecció i extinció d'incendis.

2 - Optimització de consum elèctric. Disseny realitzat amb un control fi de la temperatura amb baixa càrrega superficial per a augmentar la seguretat i fiabilitat d'aquests equips i així ajudar a mantenir l'estabilitat del consum elèctric. D'aquesta manera s'assegura que les resistències duren més, sent més segures i sostenibles.
Resultat:
IES Soler ha dissenyat i calculat equips d'escalfament de fuel líquid assegurances i sostenibles, capaces de suportar les condicions climàtiques extremes d'un desert.
Sobre el Client:
Metka S.A. és una unitat de Mytilineos S.A., empresa grega especialitzada en la construcció de projectes de llarga escala en els sectors d'energia, infraestructura i defensa. Metka és reconeguda per la construcció de plantes de generació d'energia.

Galeria del projecte d’enginyeria

Necessites una solució a mida?
T’ajudem

Envia’ns la informació i ens posarem en contacte al més aviat possible.

  Nom *

  Telèfon

  Email *

  Empresa *

  Càrrec *

  País *

  Sector

  Missatge

  He llegit, entenc i accepto la política de privacitat